Uuden näyttelyn pakkausta

Ensi viikolla alkaa kesänäyttely. Olen pakannut muutamaan kuljetuslaatikkoon töitäni. Viimehetken valmisteluja on oikeastaan muutamaan työhön kehysten etsintä sekä vieraskirjan näyttelyn etusivun piirustelu sekä tavaroiden pakkaus. Mittailen töiden kokoja, mietin niille nimiä ja teen teosluettelon. Katson ripustustarvikkeet valmiiksi vasaraa myöten. 

Teippejä aina tarvitaan

Töitä on onneksi valmiina, tehtäväksi jää koettaa koota niistä ehjä mutta monipuolinen kokoelman näyttelyä varten. Tuon näyttelyyn kolmella eri tekniikalla tehtyjä töitä - sen toivon luovan monipuolisuuden.

Näyttelyssä on esillä akvarelli- ja akryylimaalausten lisäksi paperinarukudonnaisia. Kudotut työt ovat värikylläisiä, symbolistis-esittävissä akvarelleissa on keveitä ja hiljaisia sävyjä, mutta myös voimaa. Akryylimaalausten yhtenäiset, rikkaat väripinnat kehystyvät valkoisella negatiivisella tilalla taulujen reunamilla. Katso lyhyt video alta:


Tekijänä rakastuu omiin töihinsä. Teokset kertovat tarinoita, joilla on henkilökohtaista merkitystä. Abstraktit työt antanevat mahdollisuuden jokaiselle katsojalle peilata niihin omaa kokemusmaailmaansa ja muodostaa niistä henkilökohtaisia merkityksiä.

Näyttely on irtipäästämisen hetki. Katsojat jakavat tekijän kokeman teoksen valmistamisen ja siitä eri vaiheiden kautta syntyneen lopputuloksen.

Myyntinäyttelyssä on varauduttava siihen, että jokunen työ löytää uuteen kotiin. Aika on päästää "lapsi" maailmalle ja toivottaa sille hyvää matkaa. Se kenties avaa mahdollisuuden aina vaan uusien töiden ja niiden parissa työskennellessä löytöretkien tekemiseen.

Tarkemmat tiedot tulevat tämän blogin UUSI NÄYTTELY -sivulle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onnea nikkaroimassa

Syvällä skutsissa

Kakkua juhlahetkiin