Vaaleanpunainen rauhoittaa

 Lempeä vaaleanpunainen tuo turvaa ja rauhoittaa

Siinä, missä taitava poliitikko käyttää värejä pukeutumisessaan, päiväkodin taitava "täti" luo lapsille askartelun tai tilan, missä käytetään lempeää, sallivaa, hoivaavaa sekä hyväksyvää vaaleanpunaista hetkittäisenä tai pysyvänä elementtinä.

Kukkatervehdys kaverille

Viime aikoina mediassa A-studion haastattelussa vaaleanpunaisessa on esiintynyt mm Anna-Maja Henriksson kertoessaan jättävänsä RKP:n puheenjohtajuuden ja asettuvansa eurovaaliehdokkaaksi.

Santervilin youtube-kanavan videoblogissa eli vlogissa esiintyvät kauniit, himmeästi hohtavat vaaleanpunaiset lakanat, joita hän kutsuu prinsessalakanoiksi. Hetki liittyy parisuhteeseen ja kotiin ja luo vlogiin erityisen mausteen. Kanavallaan Nikon ja Santun Santtu, Santeri, kertoo omasta elämästään. Vlogin aihehan oli Tekoäly päättää mun päivän.

Jokainen meistä voi tehdä vaaleanpunaisia valintoja

Huomattavaa on, että tässä korostuu yksilön valinnat. Omalla pukeutumisella voi tuoda julkiseen tilaan, kuten katukuvaan, kahvilaan tai ravintolaan tai työpaikalle lempeän vaaleanpunaisen tuulahduksen. Aika helppoa antaa ympärilleen levollinen ja turvallinen viesti.

Omassa kodissa vaikkapa kukkiva ruukkuruusu, uusi sohvatyyny, tyynyliinat, pyyhkeet tai muut kotiin hankittavat tekstiilit, verhot, liinat, tabletit, voivat kantaa hiljaista hyvää viestiä, joka koetaan sydämelliseksi.

Vaaleanpunainen voi olla yksi väri muiden joukossa. Joku voi innostua kokonaan sävyttämään elämänsä pinkin-vaaleanpunaisen sävyillä. 

Vaaleanpunainen kuuluu kaikille, se edistää hiljaista hyväksymistä. Se luo levollisuutta. Rauha asuu vaaleanpunaisen kanssa. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onnea nikkaroimassa

Syvällä skutsissa

Vappuaskartelu - Vappuhuiskat ja kukat - Tee se itse