Kaunista, rentouttavaa ja kohottavaa musiikkia - auttaa nukahtamaan

Norjasta tulee maailmalle lahja, joka auttaa kaikkia halukkaita rentoutumaan. Norjalainen säveltäjä Peder B. Helland julkaisee musiikkiaan eri kanavissa, tässä linkki hänen you tube- kanavalleen Soothing relaxation.

Soothing relaxation

Musiikki on levollista ja kaunista, instrumentaalimusiikkiin yhdistyy toisinaan kuoro. Videoissa esitetään kauniita ja harmonisia luontokuvia niin maan päältä; joista, meriltä, vuorista, metsistä, kasveista - ja avaruudesta.


Peder B. Helland on julkaissut lukuisia musiikkiteoksia, pisimmät niistä ovat yli 10 h pituisia. Tämä mahdollistaa sen, että musiikkia voi käyttää taustalla luomaan harmoniaa kotitilanteissa, työskennellessä, opiskellessa, tehdessä luovia asioita, meditoidessa, terapiassa tai nukkuessa.

Videoiden kommentoijat kiittelevät säveltäjää vilpittömästi monin tavoin ja kertovat, miten ovat rauhoittuneet, eheytyneet, voimautuneet ja todellakin onnistuneet nukahtamaan nopeammin Pederin musiikin avulla - vanhemmat nukuttavat lapsiaan Pederin musiikin avulla. Eräs kommentoija kertoo jopa koiransa rauhoittuvan ja pääsevän uneen helpommin ja nopeammin; ennen koiran nukahtaminen kesti kaksi tuntia - musiikin avulla hauveli nukahtaa kuulema varttitunnissa.

Kuvakollaasi muutamista videolta otetuista näyttökuvista (kuvat Shutterstock)

Kuvissa usein esiintyy hienoja puita, luontoa eri vuoden- ja vuorokaudenaikojen asussa ja valossa. Ammattikuvaajien kuvamateriaaleista koostetut videot ovat kauniita katsella ja visuaalinen kauneus yhdessä kauniin musiikin kanssa muodostaa hienon sävykkään jopa hoitavan kokonaisuuden.

Tässä vielä linkki meren aaltojen loiskeeseen radiosoittoon tarkoitettuun lyhyeen kappaleeseen Ocean waves:



Pederillä on lasten tuutulauluille oma kanava:



Peder B.Hellandin musiikkia voi kuunnella myös suoratoistopalveluissa.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onnea nikkaroimassa

Syvällä skutsissa

Kakkua juhlahetkiin