Näyttely Nilsiässä on avoinna

Näyttely on pystytettynä Nilsiän kirjastossa, osoitteessa Ukko-Paavon tie 15 ja on yleisölle vapaasti nähtävillä tilan auki ollessa. 

Kirjastossa sijaitsee kaupungin palvelupiste, ovet avautuvat arkipäivisin klo 8,00. 

Ma ja to tila on auki 08,00 - 19,00 ja 

ti, ke, ja pe klo 08,00 - 16,00. 

Kirjastossa käytetään myös omatoimiaikaa. Näyttelyaikana poikkeuksia yleisistä aukioloajoista on 07.06., jolloin tilaan pääsee 13,00 - 19,00 sekä juhannusviikolla. 

 


 

Näyttelytila sijaitsee kirjastorakennuksessa ennen palvelutiskejä oikealla. Näyttelytilassa on liiketunnistimella toimivat valot. Tilassa on suuri vitriinikaappi, molemmin puolin ripustettuja sermejä sekä näyttelyseinä.

 Kirjaston sivuille

Näyttelyssä on esillä keramiikkaa, huopatöitä sekä paperinarutöitä. Suurin osa töistä on tehty viimeisen kymmenen vuoden aikana. 

Tekijä kiittää ja kumartaa kaikkia vauhtia, tiloja, opetusta ja muuta hyvää antaneita ! Kudonnasta suurin osa on tehty Taitokeskus Hakunilan tiloissa ja välineillä. Kiitokset menevät Eliisa Tikkaselle, joka on käsityökeskuksessa monin neuvoin ja antamillaan mahdollisuuksilla tukenut puuhiani.

Keramiikassa kunnia kuuluu inspiroivalle ja pidäkkeettömästi tietoa ja osaamistaan jakaneelle  ja mahdollisuuksia antaneelle Leena Juvoselle. Myöhemmin on ollut ilo olla Viron taideakatemian opettajien Kersti Laanmaan ja Karin Kallmanin kursseilla Pielavedellä. Pielavedellä toimiva Ruukkumaan keramiikkapaja sekä Sylvi-lieskauuni aktiivisine toimijoineen on ollut sopiva ja inspiroiva paikka. Hatun noston korkealle ansaitsevat toiminnan monipuolisuudesta Susanna Hotari ja Jaana Pietikäinen. Monet kiitokset siis kaikesta !

Käy katsomassa töitäni ja jätä terveisesi vieraskirjaan. 

Tervetuloa näyttelyyn !


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onnea nikkaroimassa

Syvällä skutsissa

Vappuaskartelu - Vappuhuiskat ja kukat - Tee se itse